Mar 6, 2014

New Update ;)

First untuk 2014...huhuuuu
sadis sungguh belog ni....kesian dah berhabuk bersawang segala...kurang kaseh sayang kamu ni kannn...hihiii
entah laaa kannnn...kenape laaa mood nk membebel dah kelaut sangat neh...faktor usia mungkin :P


oline jek seharian..cuma mood nk mengadap tuh yg kurang sket...banyak dok layan wassup group geng2 skolah dulu kot sampai xhengat dah dekat belog ngan fb bagai....penat dok melayan geng2 koraaa dekat wassap...seronok sgt..rasa mcm kembali zaman skolah2 dulu plak...hehehe

lain2nyee mcm biase laaa...lakukan tugas seharian sebagai suri rumah isteri n sebagai supermak ;P
anak dara pon dah semakin panjang akai dah haihhh...mcm2 soalan dah keluar dr mulut dia...sampaikan sekarang ni weols laki bini nk bercakap pon nk kene tapis2 word...sebabnye pantang ade words yg dia xpenah dengar konfem dia dok ulang suruh kite cakap ape yg kite sebut tu, like...ape tu ibu..kenape tu buuu...macamane tu buuuu...hahaaaaaaaa...jenuh nk menjawab kami laki bini...huhuuuu

sekarang ni asal bangun pagi jek bukak mate terus ajak ibu main cikgu cikgu...kadang2 seharian xdgr dia panggil ibu dekat ai...dok panggil cikgu jek...cikgu nk mandi..cikgu nk nasik..cikgu nk aiskrim...hahahaa...semangat nk pegi school gamoknyee aihhh...hahahaa...kesian kamu anok...dah pegi tanye tadika tahfiz dekat rumah ni...umo 4tahun br depa amek..nampaknyee taun depan la br bulih g school kamu ni yeaaa...xpe laaa...school dekat rumah jek laaa...merasa jugak ibu jadik cikgu...erkkkkkk!!!



pic holiday new year aritu pon xberhapdet dekat sini...malas sgt aihhhh...huhuuuu


Hye semuaaa...rindu qeesya x?
dah dua hari misi bebas drypers saya bersama ibu berjaya....semalam pon berjaya xkencing malam...bangun pagi drypers kering lagik...syabas anak...ibu tahu kamu bolehhh...baru ku tahu memang mencabar sungguh nk potty train anak anak ni...hihiiii...terima kasih anak sebab bagi pengalaman untuk ibu train adik adik kamu pulak lepas ni..eh!!! hehehe

ok baiiii...dia dah bising nk mandi...see yaaa ;)

No comments: