Dec 31, 2013

Berakhirnya 2013 ;)

Hari terakhir di tahun 2013...esok dah masuk 2014, cepat sungguh masa berlalu kan...tup tup dah setahun pon.....tahun 2013 ni tahun yg paling banyak dugaan buat kami sebenarnya...tapi alhamdulillah, disebalik pahit dugaan ada jugak manisnyaaa...syukur ya Allah...hambamu ini bersyukur atas segala nikmatmu....berkati lah setiap rezeki yg engkau kurniakan untuk kami...semoga tahun baru ini akan lebih baik lagi serta lebih murah dan berkat rezeki buat kami..in sha alllah.

Rumah baru saya kaler fink...suke takkkkk????hihiii...lame tak ngedit blog...duatige ari ni mood zaman gile blog dulu kembali sekejap, hihiii...hmmm, bosan dah yg lama, so ubah sikit jek dengan harapan berupdate la blog ni hendaknyeee...hekhekhekkkk....tp nk edit coding sekarang punye lah susah blogspot ni...bukan macam dulu2...main kopipes jek terus dapat kannn...so sekadar ini je la yg mampu dan sempat...ok dah rasanye pong...xde masa lebih nk berheader bagai...keje rumah hari2 membukit...fenattt sgt...eh, mengeluh nampak ;P

ermm, setahun dah pindah rumah sekarang ni, tp rasa mcm baru pindah jek..kahkahkahhhh...memang pon rasa mcm br pindah sebab rumah still kosong xde apeape...simple sungguh weols ni...asik dok menunggu pakhenchik nk mengecat sampai ke hari ni masih dok lagu tu jugak, kununye susah nk mengecat if rumah ada perabot...huhuuuu...haishhhh...kali ni nampaknye nk kene push kuat sikit bia nampak perubahan jugak walaupon sedikit...frame2 dr rumah lama pon still dok terperuk dalam stor dengan tin tin cat beliau...entah boleh pakai lagi ke tak pon xtau laa...bizi sangat tuanye pong...keje memanjang...harap2 gaji taun ni naik banyak la yeaaa....bonus hari ni pon berganda2...Alhamdulillah. wahhh...mcm seronok jeee...mcm besssttt jekkkk...esok kanda cuti kaaannnn..kite jalan jalan yukkkk! ;P

Malam ni rasanye countdown dekat rumah jek kot..pakhencik biase kalo dah balik keje petang dia jarang sgt nk keluar dah...penat katenyeee...kesian laki makhencik...tu laa, ai nk keje u xkasi...eh, ape aku merepek ni???huhuuuu
neway...selamat datang 2014....wishlist untuk azam baru kira sambung tahun lepas punyeee je lahhh...sebab yg itu pon belom bejaye jugak lagi...hmmmm....azam yg paling penting untuk kami adalah...nk tambah baby baru...dah rindu sgt2 bau baby ni...semoga diperkenankan hendaknya..Amin ;)

1 comment:

BeMiE said...

selmt tahun baru..