Jan 7, 2013

Barang baek punyerrr ;P

Memang terbaik lah, 100% pure kolagen dr laut boleh proses sendiri and jadikan amalan seharian...hamboihhh, promote mcm nk meniaga plak oiii ;P
ni hahhh...kolagen purple grade AAA yg terbaik pakhencik kamu bawak balik suh makhencik makan...banyak khasiat katenyee, dr duk merapu makan ubat2 and supplement yg xtau dibuat dr apa and dicampur dengan apa...lebih baik proses sendiri, selamat *jimat katenye lagi....huk alohhhhh...huhuuu ;)
ai masih amalkan VCO sekarang, cumenye dah stop BE sebab mahal sgt...ai org miskin so xmampu nk makan supplement mahaimahai....so baru2 ni just gantikan BE dengan vitaminC 1ooomg tuh...mcm ok jugak, xde perubahan pon..kulit stil lembab and gebushhhh begituuuuu...hahhhhkauuuuuu ;P

ni xtau la boleh amek ke tak kolagen ni, dah dua hari siap proses masuk peti ais dok membeku dalam tu jek, bila pakhencik tanye dah try belom, ai jwb takut nk try.hahaha ;D nanti2 lahhh. igt nk try buat masker dulu kot, campo dengan madu...boleh buat kulit tegang katenyeee...harap2 lahhh ;)
memula nk proses mende alah ni, makaihhhh....gile geligeleman nk membasuhnye,sebab dia licin2 begitu plus belendir bagai...lagi2 dah rendam semalaman lagi lah mengembang jadinye....tapi demi nk cantik ku tahan juga, bau toksah citer lah...dah datangnye dari dasar laut...memang dahsat siket hanyirnyeeee...macam2 kekdah ai try, basuh pakai limau nipis laa, rendam ngan gandum laaa, last2 rendam ngan cuka jugak sudahnye, baru lah hilang bau...then rebus letak daun pandan banyak2...memang bau pandan jek kesudah ;)

bila dah siap proses dia jadik mcm jeli/agar2 gitu...tapi masih xtau lepas ke tidak tekak nk menelanyeee....rasanye nk kene tambah perisa kot, boleh jugak bancuh dalam air minum cam ribena ker, sirap ker...ermmm, kite cube la nanti...hehehe ;P


harap2 mampu buat kulit tegang mcm zaman anak dara dulu2....kahkahkah ;D


ok, ini gamba masa zaman solo....sekarang ni jauh sgt bezanyaaaa....#nangesssss ;(

2 comments:

Jojet said...

ape tu beb? pelik2 je skrg nk cantik..udah udah pakai je safi..hahahaha

myle@my said...

hahaha...
rumpai laut aka kolagen la babe ;)
laki aku la ni, kn promote ngan kawan dia, terus beli...hadoiiilahai
ku suka safi tapi mukaku xleh trima...kucuba kucuba kucuba...mmg hancusssss...huhuuu