Nov 9, 2012

Sepetang bersama ;)

Dah berhari peram gamba ni dalam draft...nk up pon duk tertangguh2. disebabkan dah out of date, so kite tepek jugak lah buat kenangan Qeesya nanti...layan gamba saje lorh, dengan caption sikit2 buat cerita...bak kata Yuna, "setiap gambar, ada cerita" hihiii ;)

sepetang bersama happy family ;)


Budak teruja baru sampai nk tengok burung besi ;)


sempat tengok belakang saje burung besinye, laju saje terbang ditelan awan...lalu membawa hati yg kecewa dengan harapan burung besi muncul lagi ;)


menanti dengan penuh harapan ;P


Tercari2 kelibat bila kedengaran ngauman gagah si burung besi..


menanti dengan penuh sabar kelibat si burung besi yg gagah lagi berani membelah awan ;P


teruja sambil menanti untuk membuat aksi keterujaan melihat burung dambaan hati...#bila agaknye kita nk menakhluki burung besi tu kan Qeesya, dapat balik kampong naik burung besi sekali pon jadi lah...nak tunggu dapat pergi obersee pon entah bilaaa agaknye...dalam mimpi je lahhh #ehem..ehemmm ;P


masih menanti dan bersedia untuk beraksi >_<


keterujaan memuja sang burung besi berwarna putih merah dan berjenama air asia ;)


terlebih eksited sampai berpusing2 ikut kemana arah burung besi pergi...


Dan akhirnye hilang lagi si burung besi ditelan awan....kecewa lagi ;(


muka sedih sebab penant tunggu nk lihat burung besi terbang lagi...sampai terduduk sebab frust yg amat ;P


Akhirnye, melepaskan perasaan kecewa dengan sepenuh hati ;D


Sudah2 la melayan kecewa duhai anak...moh kite ke mesjid ketemu Allah yg maha esa...sambil berdoa dapat naik burung besi satu hari nanti...hehehe ;)


yg pasti ulat comel ni takkan penah jemu menemani kamu walaupon xdapat naik burung besi...#kesian sungguh, pakai baju cantik2 tp takmo pakai sandal cantik and match dengan baju...si ulat ni jugak menjadi idaman hati....suka hati kamu la qeesya, kamu bukan tahu ape pong...pakai saje selipa giant lima hengget neh haaa....asal hati senang sudahhh ;P

No comments: