Nov 1, 2012

Dia MC kami happy :-)



Tugasan baru pakhencik dekat rumah sekarang :-)
semalam pakhencik amek mc, tak larat nkg keje katenyee...semalam badan dia panas plus kene flu jugak...ni mesti kes tlebih makan daging korban raya baru ni...ekekeke

Bila dia x pegi keje, maka ada la dua jiwa yg tersangatlah gumbira tak terkata...kurang kasih sayang katenye...hehehe. Dua jiwa tu bukan la dua ekor yg ada dekat rumah ni, tp pakhencik kamu ttp bermurah hati nk jugak bg kasih sayang dekat anak belaan weols yg omel ni....beria sgt dia nk mandikan si tom ngan messi yg masih setoet tuh...kesian ai tgok, dah rupa alien dah depa ni...lagi2 ai agak ni 1st time kot depa mandi,siap bsyampu bagai...mangi dah dua ekor kesayangan makhencik sekeluarga, "ee aa ammeli" *we are family kate Qeesya sambil nyanyi2 lagu ice age continental drift....berkat dok khatam dvd ice age dah pandai menyanyi dah makcik kecik ;-)



kesian tgok kucing2 ni kene blow by dryer ngan pakhencik, kalo tom dia diam jek time kene mandi and blow, tp si messi punye la agresif....takut mandi ghupenyer...kate omputeh kennn :-P



lepas mandi maka besantai santai lah mereka dok jilat menjilat dua beradik....cool sgt nampak, so bebas la bemain bkejaran di luar cage seketika kasik release stress masing2....pakhencik kamu pun dah x bising bila ai gomol2 and ciom kucing2 ni sb dia dah mandikan...kalo tak, ai nk pelok pun xleh tau...kotor kate dia....huhuhu...sgt tak feel okeh kalo bela kucing tp xleh gomol + ciom + pelok2 bagai....time kasih syg sebab sgt memahami jiwa isterimu ini yg tersangatlah gemor akan benda berbulu, eh! :-)

#stress sgt bila dok taip story sambil dgr laki bini begaduh dekat blok sebelah,terus rs nk pindah rumah hari ni jugak :@

posted from Bloggeroid

No comments: