Nov 17, 2012

Akhirnya :-)

.

Berjaya juga akhirnya....lama sgt meninggalkan dunia pembacaan, satu novel ni amek masa lebih sebulan nk disudahkan...kalo zaman muderemaja dulu2 dua hari pon dah cukup utk ai hadap dan rela skip makan and tido petang jika novel tu btl2 merasuk jiwa ai....sekarang ni maklumlah, banyak sgt tanggung jawab nk dibuat,lagi2 ada pengacau pulak..kalo bukan anak mengacau bapak dia pulak amek turn...kadang2 pakhencik join ai baca novel ni,tp baca sambil baring atas lengan dia...lame mane sgt bleh tahannye hoihoi ;-) #aura romentik cepat sgt meresap dalam jiwa masing2....heheee :*)

belum decide lg nk beli novel apa tuk bulan ni,dua hari lepas masa keluar dgn pakhencik dia dah tanye pasal ni,tp ai ckp tggu dulu sb nk habiskan dulu adam dan hawa ni....so esok buleh le memilih mana yg bkenan di hati :-)



lama tak intepreme muka sendiri dkt blog kan :-P nah setepek buat tatapan yg sedang merindu....hewhew :*)

posted from Bloggeroid

No comments: