Oct 17, 2012

weekend wif papa ;)

Cerita weekend yg hampir basi...ke memang dah basi.....huhuuuu ;P
dr semalam upload gamba ni...tapi xberkesempatan nk up entry, bizi bebeno makhencik kamu ni....ntah, ai pon tak tahu ai bizi buat aper....selain dok melayan anak dara...ya ampunnnnn....sekarang ni memang addict bebeno dengan "eppent and sheed" dia tuh...jenuh ibu nk melayan dia tgok cite ice age tuh....sampai ibu dah tak boleh nk tgok drama kesukaan "julia" setiap petang tuh...tensiiiiiii ;#
lagi tensssi bile dia melayan muvie penuh perasaan, then bila ibu bangun nk menghadap cikmerah jek terus jerit2 suh ibu baring sebelah dia ajak tgok muvie jugak...ibu bosan dah anak oiiii...nok jeluok doh braso, kang muntoh tubik seed nge granny dia kanggg ibu mung neh ;P

ok laaa...stop membebel nk buat caption sikit utk weekend wif papa ;)

Disebabkan minggu lepas weekend tanpa papa...kali ni kite dera papa pepagi bute brekpes dekat mekdi...#eh, pagi kerrr???hehehhe...ok laaa..brekpes merangkap lunch jugak....lastweek ibu bawak qeesya mamam keepsi, harini turn papa pulak....kita pauuu dia cukupcukup...tp papa kamu eksen, bile ibu ckp nk ajak pegi mekdi  bulih plak dia balas..."mekdi jek" sambil jungkit2 bahu...eh!helloooooo.....ni baru intro okehhhhh....kang lagi bape hari harus laa ai pauu lagi selai dua untuk hari raya...ade brannnnn ;) papa kamu senyum sajeee....dalam hati mau mengigil memikior mane nk sorok kopek dia...hahahaha
#kopek is beg duit hokeh...itu bukan ayat melucahhhhhhhhh ;P



orang lapar tunggu oder tak sampai2....lapar bebenor ini budak kichik...sebelom keluar mamam roti ngan anggur saje...plus susu cap gantung yg dah tak berapa nk lebat sekarang neh...hohooooo ;P

Oder untuk dia bubur nasi tapi dia tak pandang pong...dok sebok nk mengacau samurai ibu...huhuuuuu...untuk masa sekarang, menu terHOT dekat mekdi masih lagi samurai...Qeesya saje eksen nk kacau ibu makan...dia dok carik roti jek pong...bukan makan beger sgt....saje nk menjeles ini budak kichik ;)

Lepas makan2, teman papa jumpe kawan dia....papa kamu ni bizi memanjang sejak jadi bisnessman ni kan qeesya...kurang kasih sayang tau kami berdua....kalo mcmni laa, baik takyah jadi kaya....hidup sederhana pon xpe asal kita bahagia...dan yg paling penting kasih sayang zahir batin cukup melimpah ruah...hehehe...sambil tunggu papa,qeesya buat aksi tebar roti canai dulu dalam car...bosan sgt agaknye tggu papa...hehehe ;P
 tak cukup tebar dekat bawah, bangun pulak tebar roti tampal dekat seat car...eeee...kretip sungguh anak ibu...ni la gara2 slalu dok tgok mamak tebar roti...hahaha ;P

lepas settle keje papa, baru lah bulih jenjalan tepi laut sambil sedut udara nyaman...terus cair lemak2 yg tepu sebab lame duk terperap dalam gua batu yg sejuk lagi beku...hihiii

 Esoknye pulak, jenjalan lagi....makan2 jugak lagi sampai buncit.....hohooooo ;P
papa belanja lagi kali ni, pekena double down ni dekat keepsi....konpius ibu nk makan mende ni...sebab tagline dia adelah..."all meat..all man" adekah ianye hanya untuk lelaki sahaja....tapi xleh lawan samurai....masih lagi di hati...ekekeke ;P

#sekian entry edisi membuncitkan perut....huhuuuu

No comments: