Oct 21, 2012

Terima kasih suami :-)


Siang tadi ai saje dok bergebang dengan pakhencik kamu pasal drama adam dan hawa yg dok tgh hot dekat astro sekarang ni....rumah ai xde astro, sejak2 tuan rumah ambik balik astro card dia tu weols dah xleh layan chanel berbagai2 lagi....ade jugak mintak pakhencik sambung balik buat kad baru, sebab sayang nk tggal chanel yg best2 ai dok layan...tapi bila pk balik chanel yg ada skrg pon tak terlayan lagi2 anakanda sekarang memang konker tv habes2 so padam dulu niat...tggu masuk rumah baru nt br kite buat baru...hihiii :-)

Dalam dok syok bercerita pasal kehebatan cinta adam untuk hawa...sebab ai layan jugak cerita ni dekat youtube...pakhencik kamu jgn harap la kalo drama2 melayu ni....dia omputeh celop...kikiiii...ai teringin sgt nk beli novel dia...eh,jgn tak tahu ai ni penggemar novel cintancintun tauuu...dulu2 suka jugak beli novel buat koleksi...tapi kalo kira2 jumlah novel yg ada sekarang byk yg xde dr yg ada....ramai sgt yg rajin meminjam tp xreti nk hantar balik...huhuuuu....so, sekarang berazam mk kumpul balik novel mcm dulu2....seronok layan novel ni sbenarnye....tadi pakhencik belanja novel adam dan hawa ni...ai nampak dia dok belek2 jugak helaian...tp xtau la dia baca or tgok saje....hehee....pastu dia offer dekat ai satu offer yg bulih buat ai melompat2 kegembiraan...mulai bulan depan up lg buget bulanan untuk satu novel setiap bulan....wahhhhh....seronok sgt...terus peluk ciom pakhencik bg kiss banyak2 tanda suka....hehehe....ok, mulai sekarang saya adelah penggumpul novel cinta....jgn muntah jika dekat sini di banjiri ayat2 cinta selepas ini....ekkekeeke...ok, itu saja...nt ai story pasal our weekend kli ni di next entry...tp xleh nk janji bile....mcm la uols nk tahu sgt kannnn...hekhekhek ;-)

posted from Bloggeroid

No comments: