Oct 24, 2012

Salam Aidiladha ;)

Sementara tunggu papa Qeesya balik ibu nk update dulu sepatahduakata....nk ucap selamat hari raya korban untuk semua..papa cuti seminggu, best la kami dok kampong makang daging sampai gemok...xsaba nk jamu tekak dengan sup tulang air tangan mak yg meletops itu...nyummnyummm ;P~

Cuti lelama kat kg pon best jugak...tapi ai takmo la lelbih kali ni ngan pakhencik, lagipon kami nk pindah masuk rumah baru *baru beli...kira baru jugak la yea walopon dah jadi owner kedua...huhuuuu...so baiklah rasanya ai mengembleng tenaga bersama pakhencik mengemas apa yg patut...rase nk hangkut duatige ketul anak buah bawak balik penang jadik tukang hangkut barang...kikiiiii....lagipon dah nk cuti sekolah kannn...jadinyeee...kite tengok sape yg kene....hohooooo ;P

#ai beli baju raya haji punyelah beria...sekali bila try dekat badan dah mcm balut nangka....huhuuuuu...alah blouse jek pong, xde nk meriah2 raya korban neh...selalunye bangun pagi mandi2 kalo xujan g tgok moomoo kene korban...then makang2 pastu tidoooooo....harap2 xujan la sebab plan nk pegi jenjalan makang anging pantai timur jugak balik kali ni....okla itu saje nk bebel...tata sume... ;)

No comments: