Sep 17, 2012

Wish list for my 30th birthday ;)

Post adelah masih berbaur hari kelahiran...harap maklum...hehehehe
Yupppp...i'm 30th oredi....16 September 1982 ~ 16 Sept 2012...dah tigeploh tahun benapas dekat bumi Tuhan ni...Syukur sebab diberi peluang untuk menjalani hidup sepanjang usia ni....thanks to teman2 yg wish dekat fesbuk and fone...terharu sangat dan terasa sangat2 disayangi dan dihargai....#sambil lap2 air mata tanda terharu ;'(

Alhamdulillah, masih diberi kesihatan yg baik sepanjang usia ni....dilimpahkan rezeki yg xpenah putus, diberikan peluang menjalani hidup dikelilingi orang2 tersayang...masih diberi kesempatan menikmati kebahagiaan hidup disamping insan2 yg dicintai ;)

saya sangat bahagia ...hanya itu yg mampu di ungkapkan jika ada yg bertanya  apa perasaan ai dikala usia mencapai 30 tahun...terima kasih pakhencik sebab membahagiakan ai sehingga ke saat ini...semoga berpanjangan sehingga ke akhir hayat.ai tanye bila nk g makan2...bulih plak dia ckp "semalam kan dah kenduri dominos" holohhh..terus nk merajuk makhencik..huhuhuu..sensetip pulakk dah tua2 ni ;P...then pakhencik ckp, tggu masa yg sesuai br ada makan2 sempena hari lahir...sebab sekarang dia keje nightshift...so xdapek nk luang masa lagi....ouhhh...sweet lagi rupenye pakhencik kamu ni....ai igt dah semakin lama ni kesweetan tu dah hilang...harap2 akan kekal la sampai makhencik umo nampuluh...insyaallah jika diberi peluang untuk bernafas selama tu.


ni bukan kek besday ai...besday ai xde kek berlilin bagai...time kasih dekat pakcik gugel sebab bg sy pinjam gamba...hehehe tapi memang tak teringin langsung nk makan kek. bila nampak kek jek terus terdengar bisikan keramat..."gemukkkk...gemukkkk...gemukkkkk" terngiang2 dekat telinga ni...so besyukur la sebab nafsu nk makan kek dah mati...erkkk...bulih pecaye kerrr???

ouhh...besempena besday ai ni...mase malam sebelom tido tu...#ok malam cukup umo tu ai tido lambat sebab dok tunggu wish besday dr yg tersayang....wish by meset jek coz pakhencik keje nightshift so xde pelukciom segalabagai...huhuuu...balik keje tu baru laaa dia peluk ai and kiss kiss segala siap bersori bagai sebab lambat bg hug and kiss tuk ai...kikiiii...ok la tu kannn...ai tak mintak hadiah pon...wish tanda ingatan pon dah lebih dr cukup. tapi dia bagi ai duit suh pegi shopping and beli ape yg ai nak sebagai hadiah besday...huhuuuu...ai simpan jek duit tu, tapi semalam bawak jugak Qeesya keluar makan2...pakhencik tak join sebab dia mengantuk...so kami bedua sahaja...alah, keluar dekat2 jek lagi pon kalo keluar bedua  ngan makcik kecik tuh sekarang xleh lelama sgt...naik semput makhencik nk mengejor dia yg suka belari2 sekarang neh...huhhhh... lagi2 tempat ramai orang...bulih darah tinggi ibu kamu ni...opsss membebel pulak ai ni ;) 

ok sambung cerita pasal malam sebelom tido tuh...ai ade buat doa untuk besday kali ni.....ai berdoa mintak  apa yg dah lama sgt rasanya ai impikan...semoga Allah mendengar doa ai malam tu

petamanye...ai harap sangat dapat pindah ke rumah sendiri dalam tahun ni jugak...xsaba rasanye, alhamdulillah segala urusan jualbeli dah settle hampir 80%...tinggal nk amek kunci jek....apesal rasa dah lama sangat menunggu ;P

keduanye...ai teringin nk preggy untuk second baby....terbawak2 dalam mimpi keinginan yg satu ini...semoga Allah perkenankan doa2 hamba ni. Aminn ;)



Rindu saat2 ni ;)
rasanye kalo xsilap, ni mase preggy kan Qeesya lapan bulan kot....sarat2 pon hadir jugak ke UKELP....last2 xadapat pong...huhuuuu...teringin nk berseri lagi mcmni...seri ibu mengandung...sekarang pon berseri jugak..tapi xsama dengan seri time mengandung ;P hekhekhek



mase preggy dulu xdapat sgt nk tayang babybump dekat belog...sebab mase tu ai dekat kampong...so xde storymory pasal saat2 getir menanti kelahiran...kalo ade pon mase babybump comey2 jek...dekat2 sarat tu terpaksa stay dekat kampong gara2 bellpalsy...dugaan sungguh time tu ;)

#blurrjekgamba..hengpongcaphayammemangbegitu ;P

No comments: