Sep 21, 2012

terpukauuu dan Kawan baru Qeesya ;)

Terpukauuuuuuu....dari semalam nk hapdet belog duk tertangguh dek keterpukauan melayan video ni dekat youtube...tahniah Shila hamzah sebab menang dalam Asian Wave 2012 yg berlangsung di China...habis meremang2 bulu dekat badan ai dengar dia nyanyi....dah la bulu ai banyak, xlarat nk gosok2 bg turun balik...hahahaaa..habes, dah juri2 yg ade dekat situ pon pakat dok meremang bulu tangan, tu yg ai nampak laaa..sebab ade apek rambut putih tu dok gosok2 lengan dia..sah2 la bulu tangan dia naik kannnn..kannnn  hekhek ;P

Dalam dok layan video tuh terminat pulak dekat lagu forever love tu dengan lagu set fire to the rain....terus makhencik download laju2...syok jek layan lagu tu...patut la meremang segala bulushhhh...kahkahkah ;P. Eh! tapi ai salute la dekat shila ni kan, dia bukan saja bawa diri dan bakat ke sana..tapi dia bawa jugak imej malaysia....suka tgok penampilan dia mase performance tu....pakai baju pon memang 100% kemelayuan gitu..muslimah lagi....bagus la kannn...terus sejak semalam makhencik jadi minat dekat shila...jadinye, setat semalam ai adelah peminat yu yea dear ;) cer uols plak layan video tu...konfem terminat terus dekat shila tuh...kannn..kannnnn ;) yea lettewwww >_<


okeh...ai pon peminat budak kecik ni jugak....yg ni memang xleh banding ngan sape2 laaa....penawar segala duka lara....ubat segala penyakit lah bulih dikatekan....if sakit ke hape kan, peluk jek budak kecik ni..terus terbang segala sakitdemam dukalara...hohoooo..hebattt kannnn ;) tapi sejak akhir2 ni budak kecik ni dah ada kawan baru dekat rumah...so dia tak layan sgt ibu ni...melainkan kalo nk mamam or nk bodek main hengpong ibu....yg ni memang susah...u make me melting everyday lorh....bila ai tak kasik dia main henpong gabak ai ni kann, mula laa buat drama beguling2 atas lantai....sebelom melalak tu siap merayu2...sambil ckp "japppp...japppp" = sekejap, dengan nada penuh manja....if xdapat jugak memang bingit la telinga dgr dia melalak....last2 bg jugak, bila dah dapat jek terus diam and amek henpong sambil ckp "imeashehhhh...ameamee" = time kasih sama2 pon dia belasah jugak sambil kiss mulut ibu...terus ibu cair xjadi nk geram dekat kamu dah...huhuuuu...dah nazak dah henpong ibu kamu ni....agak2 bile nk tukau baru yea pakhencik...ngeeeeeeeee ;P


Sebok duk berkawan dengan ciktom dia tuh....selalu dok men dekat hengpong jek kannnn...baru dapat beli tuk Qeesya..sebelom ni dah puas cari xjumpe, nk beli on9 kang pakhencik pulak banyak songeh...ade2 jek alasan dia...nasib baik ibu jumpe jugak carik menatang ni tuk kamu...igtkan bulih selamatkan hengpong gabak ibu neh...ghupernyeeee idok jugok ;P

seronok dapat kawan ngan cik tom...tido pon nk peluk cik tom yg keras kejung tuh...xde upin ipin bagai lagi dah...sejak ada cik tom ni,  upin tersisih dok tepi dinding je laaa...Qeesya suka la sebab cik tom kan ade feedback kalo dia becakap..padahal cik tom duk ulang2 jek ckp Qeesya...hahaha...kesian kamu anak ;)

kadang2 ai plak naik bosan, yea laaa...asal kita becakap jek terus terase ada makhluk dok menganjing...dok ulang2 ckp kite...off kang makcik kecik plak melalak...so pilih jek nk yg mana satu....bukan ckp kite jek dia ikut....bunyik suara anak jiran dok jerit2 pon dia bulih tangkap..padahal jarak duatige buah rumah jugak...tensiiiiiiiiiiii makhencik ;P


pilih buku sendiri, boboboi idaman hati...dia ni kan, if dia dah pegang satu buku then buku tu xsesuai lg tuk dia, so ai try la tuka buku lain...hummmm...tahu pulak dia pegi amek balik buku yg dia nak tuh...pandai la sgt baca buku katun kannnn...kamu tu stok buku mewarna jek anak oiiii, itu pon tak lepas jugak lagi ;P


makcik kecik kesayangan saya ;*

No comments: