Sep 13, 2012

Mahu menambah :)


suke tgok kamu lena duhai anak :-)

Dah lama sebenarnya menanam niat dihati nk menambah ahli aka bg qeesya adik...dah banyak kali jugak mencuba tapi masih belum ada rezeki lagi...sudah duatige kali jugak la ai frust bile buat upt result asyik solo jek kua satu line...oleh itu, kami pasrah saje dulu...mungkin qeesya belum bersedia nk jadi kakak agaknye,hummmm...ok jugak sebenarnya bg ai ni...yea laa, besalinkan qeesya dulu adelah secara ceaser and sepatutnye perlu amek masa jugak untuk pastikan kehamilan kali kedua xbermasalah..akan tetapi bila memikirkan usia semakin menambah jugak ni rasa risau pula memikirkan akan kehadiran risiko2 sampingan yg lain plak nanti, nauzubillah...maklumlah dah tua2 nk mengandung bersalin bagai, cemane la agaknye ek kang nanti nk push baby pon dah xlarat,huhuhuuu...nextweek nk sambut besday yg ketigepuluh #motif mention dalam bentuk ayat supaya orang xperasan...hihihi...eermmm, dah tua ai ni kan....walopon usia dah makcik2 tapi perangai tetap menten fung...bajet muderemaja la sgt kannnn....tp ikhlas ckp yg ai tetap rasa ai masih muda...muka pon still rasa mcm anak dara...#muntahhhdarah :*)
*ade la tu yg baca post ai ni sambil jebek2 bibir tanda cemburu....kalo betul apa ai ckp ni sila pegi bilik air minum klorox kasik bersih sama u punye hati....bia la kalo ai nk bajet mudaremaja pong...ape ade hal kennnn ;p

Ok lah, mengantuk sudah...cukup2 la dok verangan nk balik ke usia 20an...dalam mimpi pon belom tentu mampu agaknye...huhuuu....ok, nite2 sume...sambil buat flying kiss muahh muahhh...hehehe tanak flying kiss, flying kick pon ai bleh kasik :-P

posted from Bloggeroid

No comments: