Sep 6, 2012

3 bulan jek lagi ;)

Qeesya yg ibu sayang,
3bulan lagi genap la umo kamu 2tahun, dah besar anak ibu ni....setiap kali Qeesya tido, ibu selalu renung wajah Qeesya yg comel tu....pastu ciom2 bibir kecik kamu yg kiut tu jugak....besss bau mulut Qeesya, buat ibu rasa nk ciom lagi dan lagi dan lagi....bila renung tang pipi terus rasa nk gigit, tapi xsampai hati...terus merenung lagi dengan penuh rasa kasih sayang...sambil bercerita apa saja perasaan ibu pada kamu....kadang2 tidur Qeesya terganggu dan Qeesya bukak mata then senyum sengeh comel dekat ibu lepas tu sambung tido balik....sungguh comel ;) 

suci sungguh anak ibu...semurni nama mu duhai anak....semoga kamu membesar dengan sihat dan diberi kesihatan yg baik sentiasa...ibu dan papa akan sentiasa mencintai kamu dan menjaga kamu sebaik mungkin. sayang Qeesya ketat ketat ;*


suke sangat menjeling sekarang ni....pastu buat muka aneh2...mana dia blaja ntah...sekarang dah pandai ngikut papa tanpa ada ibu...semalam papa klua g bank, dia nanges2 nk ngikut....ibu plak semalam terlebih makan cili...tetibe nk terase hati nk emo2 bagai...so xde mood nk klua...so Qeesya jek klua ikut papa.....lepas Qeesya ngan papa pegi baru ibu rasa nyesal takmo ikut...padan muka kannnn....lame tunggu Qeesya balik...rindu meluap2 tak tertahan...itu br sekejap..ade hati nk tinggal Qeesya dengan tokma kunon....memang xde can la ibu nk keje lepas ni....huhuuuu...xpe laaa sayang...demi kamu dan adik2...wahhhh..adik2 tuhhhh...hehehe...ibu redha laa peram harta ibu nan segulung tuh buat kenangan paling bersejarah dalam hidup ibu...esok2 bulih tunjuk dekat kamu dan adik2 smoga bulih menjadi azimat untuk anak anak ibu...ni nk kene buh dalam frame gantung dekat dinding la nampaknye...hehehe....

xsaba nk celebrate besday kamu yg ke2 tahun nanti....apeapepon, papa sile takenote yea...nextweek hari besar isteri tercinte ni....agak2 ade party nakal tak...hahahaha....nt jgn lupe bg hadiah untuk ai dengan Qeesya...ibu dapat Qeesya pon dapat...kira pakej laaa lebih kurang...hehehe ;P 

2 comments:

purple_lav said...

eh kete tengah bergerak laju ke tu? ayoyoyoyo....

amboi mek kecik ni, kemain lagi bagi jelingan tajam. gigit pipi kang!!!

myle@my said...

haaa...papa dia ngah drive dia mmg sebok nk duk beriba...siap pegang stereng plus tolak2 tangan papa tak kasik pegang stereng....bajet heibat sgt laaa.

jelingan tajam tuh....hehhe