May 21, 2012

huru hara ;P


Huruhara sudah belog makhencik...hadoilahai.....terus rase penat nk pilih template baru....sape suruh gatal tangan pegi edit template lame....sejak2 dah tuka pesen baru ni...rupanya template derhaka depa dah tak terima lagi..bila ai try tuka html yg lama tuh terus kene sumpah....jangan derhaka katenyee...huhuuuu...redo saje lah...walopon sakit mata nk hadap belog sendiri....kikiikiii ;D

 Nahhhh!!!!
setepek wajah kesayangan............lame belog tak berhapdet...huhuuuu....mood kelaut sebab bizi melayan anak dara yg dah pandai macam2 sekarang ni.....pandai bergurau...pandai bodek...pandai kipas...pandai merajuk...serba serbi lah...paling kagum bila dia dah pandai main2 dengan patung konon2 mcm ai layan dia...nk pakaikan pampers dekat upin kesayangan dia tuh #ke kamu bg hint suruh ibu bagi adik cepat2?gulpp! semua lah upin yg jd mangsa....dipeluk2..diciom2..digomol2....dibedak2...adehhh...sekarang jugak pantang letak botol bedak dekat bawah...mau habis satu botol dibedakkan upin dia tuh...hehehe ;)


Hahhhh...ni kantoi ngan ibu bila dia baru jek nk bedakkan baby upin dia tuh...nasib baik ibu cepat...kalo tak memang hazab la nk sapu bedak besepah atas lantai....adehlahai anak ...ibu penat sayang...penat sebab xbuat ape2...masak x...kemas umah x.....asik tido memanjang....nasib baik papa kamu paham ibu kamu ni dok menjalani terapi untuk kecantikan....hehhehe.....yea laa,..asyik membute saje.....gara2 vco gamoknye eh....nk stop rase sayang pulak bile pikirkan kulit dah mulusgebusmeletop....sabosaje laaa pakhencik oiiii ;P

#belog xberhapdet pon masih ade yg bertandang....xjemu2 pulak tuh....alahaiiii...rindu ler tewwww!!!
hakhakhakkkkktuiiiiiiiiii ;P

No comments: