Apr 24, 2012

Virgin Coconut Oil~VCO


Update sikit pasal pekembangan tuan tanah sejak2 menggunakan product catalyst Virgin Coconut Oil, VCO...ekceli baru jek stat amek vco ni sebagai supplement harian...kate nk jaga badan kannn...dah dekat2 nk capai 3rd series ni harus la sume bende nk kene jaga...dalam luar okehhh...hihiii. 


VCO ni oder dr member2 jugak...bila dengar depa dok pung pang pung pang pasal keseronokkan mengamalkan penggunaan vco ni buat ai rase tergoda jugak nk try....alah, murah jek pong sebotol untuk sebulan ada 60bijik, baru rm39.90 rege....so alang2 nk cube terus grab dua botol..hahaha...tamak kannn makhencik....hover sangat nk suruh diri cantektetarekebaboommmm!!!

Perubahan yg dapat dikesan selepas dua minggu menggunakan produk ni, memula pakhencik yg perasan...kulit ai gebussshhh gile kate dia....terus buat2 tekejut makhencik...hahaha..padahal mase hari memula amek vco tuh dah saiko diri macam cantik gile...padahal dua bijik vco baru dekat tapak tangan...xmakan pon lagik dah rase cantik..haaaa...ko mampuuuu???kahkahkah ;P

satu lagi yg buat ai rase besss jugak adelah, proses membuang perghhhh!!!lancar gileeeeeee...masuk2 jek xde nk temenung2 dah...buang terussssssss...huhhhh..lega hokehhh...say no to sembelit2 bagai dah sekarang ni....kulit memang terase lembab sentiasa....say no jugak to kulit kering lagik....shining jek nampak kulit walopon xsapu losyen...eeee...sukeeeeeee banget ;)

pastu baru duatiga hari ni kulit bibir mengelupas....pastu ai perasan mcm bibir dah ala2 betukar ke kaler pink gituuu...huhuuuu....yg ni tak tahu la sb amek vco ke sebab ape....sebab bila baca dekat wall agen vco tuh xde plak ckp bibir bulih betukar kaler pink..kehkehkeh


Selain vco tuh, ai try jugak amek vitamin E soft gel neh dengan dermafal....memang sgt puas rase bila pandang muke dekat cermin....pakai bedak pon kulit jadi sekata jek...xyah pakai pelembab pon muka jadik glow jek...sangat sukeee...hehehe..memang xrugi beli dan boleh repeat oder lagi lepas ni...

Sebenarnya pengambilan vco ni bukan untuk cantik saja...ia jugak boleh membuatkan kestabilan kolestrol dalam badan....tapi bab tuh ai tak nampak pon lagi...hehehe....ade pengguna lain dok post dekat wall berat badan bekurang laa lepas amek vco...tap ai masih dok begitu lagi tak beganjak pon...huhuuu....katenye lagi bulih jugak membuatkan tahap kesuburan kita meningkat...untung2 dapat bg Qeesha adik lepas amalkan vco neh...wahhhh gituuuuuuuu ;)


okeh...diakhiri dengan gamba model terkini vco....sambil2 tekan kalkulator kire duit papa yg bakal habes sebab ibu nk repeat oder lagik lepas neh....hahaha ;D

#Dalam dok citer pung pang pung pang yg bes bes pasal vco ni kan...ade jugak bab yg xbrapa nk besss....uols nk tau apedia....ermmmm...sejak2 amalkan vco neh, makhencik asyik nk tido jek manjang....mengantuk tahap gaban okeh....tak tahu la pasal ape....kadang2 rase menderita pulak sebab asik nk tido jek memanjang.....habes beku aktiviti seharian ;P

No comments: