Mar 14, 2012

Di Serang Hantu Mak Aku!!!


Heading kali ni mcm serem la fulakssss...hihiii ;P
ouhhh...jgn ingat mak ai ada membela hantu jin bagai hokeh...kami org baik2 tauuu...eeee tp kalo ai balik kampong jek itu memang benar mak ai sedang membela hantu yg tersangat la kuat makan sampaigemokxhenggat!!!Ini hahhh..ai deserang hantu masakmemasak emak kesayangan....rindu mak sesangat ;(

Ni cerita semalam....semalam adelah ai berbekpes~lunch~dinner secara solo....Qeesha tak tersenarai dalam adegan makan2 ini menu...ai masakkan bubur jek untuk dia, itu pon makan duatige suap dah siap main drama tolak2 mangkuk plus baling2 sudu ngan gelass...tensennn tauuuu...tp ok la sb dia telan jugak duatige suap tuh....anak dara kesayangan tak berapa sihat...badan panas harini bawak pegi jumpe dokter plus checkup sekali...berat still dok tang tu jek...sian anak ibu demam...tadi doc siap suh wat bloodtest sebab dia saspek denggi...aku plak taknak sebab Qeesha baru harini panas badan...tengok duatige hari kalo kua tanda2 denggi kite follow up balik ;(
inchik hasbie keje and xmakan dekat rumah...ai plak mule laaa penyakit malas menyerang...terus tak perah idea nk masak ape tuk semalam...duduk rilek2 jek makan roti skeping dua bancuh milo...hehehe...sekali dah nk mask tengahari, perut mule bekeroncong mintak diisi....korek2 ape yg ade dalam freze dekat dapo menjadiklah menu ni....pasta hailammm...hehehe...bedal saje asal perut diam ;P

Bertahan lah jugak sampai malam....dok leka berfesbuk perut mengelegak lagik mintak isi ;P
teringat pulak beger dekat bawah...tapi sikecik pulak tido..kalo tak ai sanggup kendong anak demi sesuap beger..hehehe....nk tggu inchik somi pulang lagi sejam...haihhh dah tak tahan rasenye...last2 besilat jugak ai dekat dapo masak nasik goreng bodo....bodo la sgt kannn...bepeluh ketiak mak neh...so semalam inchik somi balik ai jamu nasik goreng ikan masin sambil tggu detik 12am nk wish anibeseri ke dua tahun...last2 tlupe sampai pagi ni baru igtan kembali pulih seperti biasa....hahaha...plan nk padam lampu sambil pasang lilin makan nasik goreng bedua hancus sudahhh....kahkahkah ;)

apeapepon..selamat ulangtahun perkahwinan yg kedua buat kami....yea dua tahun dan bukan duaploh tahun okeh...tu pon laki bini bulih lupe...adoilahaiiii..makin teruk penyakit nyayuk ai neh ;P
plan bercuti belompasti lagi jadi ke idok...anak dara demam neh...adehhhh..tensen lagikkkk!!!

2 comments:

purple_lav said...

heppy anibeseri uolsss....

sekejapan je dh dua tahun dop. tak pe tak pe sbb ai punya rasa lagi kejap, baru nak masuk 5 thn erk???

ooo itu lah nasi goreng bodo. tapi nape nampak sedap?????

(air liur meleleh-leleh)

myle@my said...

tenkiuuu...
ehh..dah lime tahun erkkk?
pon rase mcm baru jek uols kawen ..hihiii ;)

memule nk masak bodo2 jek..sekali telebeh rajin fulaksssssss...;P