Feb 1, 2012

Selamat Datang Bulan kasih sayang!!!

Wahhhh...mentang2 dah dapat result mahu dibawa becuti....terus bulan ni jadik bulan kasih sayang plak...kahkahhhh ;P
eh!!ni xde kene mengene dengan selebrate belentine ke hape hokeh....kami xselebrate hari2 mcmtu....tak baik tauuu....HARAM kite sebagai umat ISLAM menyambut hari Valentine.......sile rujuk disini

Semalam inchik hasbie tanye ai "nk pegi "tuttt" tak cuti ujung minggu ni??" ai yg mase tu tengah mamai2 terus mate jadi segar bulat gote...hehehe....harus la ai jawab nak kannnn....gile takmahuuuuuu...hehehe ;) sebelom ni memang dah diskas nk pegi becuti aka jalan2 jek....tapi banyak benau lokasi cadangan yg diutarakan....ai nk pegi sana...dia pulak nk pegi sinun...Qeesha pulak nk pegi...ehhh....ade plak qeesha termasuk skali dalam kertas cadangan...hiihiii...qeesha ni ikot jek mane ibu ngan papa pegi....yg penting ade mamam...besar sungguh kuasa tetek neh...hahaha ;P


Ai memang xkesah pegi mane2 pon...janji kami hepi....if dudok rumah sekalipon ai pon xkesah #dalam hati rase mcm tidak ikhlas...hehehe....eh, xde laaa....mane2 pon xpe..asalkan kami besame2....dah lame xpegi becuti....becuti bg ai adelah bile kite pegi ke satu2 tempat and then harus bermalam dua tige hari sambil enjoy da moment together....setakat pegi then balik hari itu maksudnye jalan2...huhuuuu...so harap2 kali ni adelah event yg dalam kategori becuti laa erkkk...

inchik hasbie cuti empat hari...dr 4~7hb...besempena cuti ujung minggu terus sambung cuti maulidulrasul ngan taipusam kot...eee...orang tak keje memang slalu tak igt bile public holiday....sebab setiap hari adelah holiday bg kami....hohoooo....bunyiknye mcm besss....tp ade juga part yg kurang besssnyerr....hari2 buat benda same....itu yg xbesss...#dalam hati rase mcm nk keje balik lahhh....hurmmmm...agak2 boleh x???inchik hasbie plisssss...ai mosangggg oke ;P

No comments: