Feb 18, 2012

Drama Queen ;)


Hari ni weekend tanpa suami....inchik hasbie kene keje, xbesss kannn....ai nk g jenjalan lorhhh....tp memikirkan tanggungjawab pada tugas...kene la support katenyeee....so semalam dah klua g ronda2 sebab harini takbuleh g jenjalan....eh! ai rase rindu nk pegi jalan dekat area UUM....Changlung...Jitra...kalo bulih terus ke Kuala Perlis pon ai mauuuu....bile laaa hasrat ni tercapai...agak2 esok boleh tak kesayangan???winkwinkkk ;P


Ini drama queen baru bangun tido....asal pagi jek besaing ngan papa nk bangun....ibu plak time cuti2 ni nk ler peram tido sampai tengahari...bye2 somi pi keje pon atas katil jek...hahaha...agak derhaka disituuuu... ;)
okeh bangun pagi2 harus la layan budak kecik ni main drama...kua2 bilik jek terus pegi dekat port study dia la kunon..hihiii...baca ABC dulu okeh!!!


Dah tuh ibu plak kene layan dia jugak tengok kartun...pagi2 kartun ape la sgt kan....paling tak pon bukak chanel ntv7 bg dia layan hi5 tuh...haaa..bejoget2 la anak ai sambil buat tangan gaya hi5....ouhh...rumah dah xde astro so xde chanel kartun2 bagai..sebab tuan rumah dah amek balik card astro dia tuh...nk kene proses baru la jawabnyeee ;P


Abes tgok katun...terus mandi...tu pon sambil joget2 lagik dalam bilik air.....lepas dah wangi2, dah start nk mengubang bila dia tarik toysbox  dia yg cantik tuh...hasil kerastangan papa ler tuh..hihiiii ;P bila ibu says "haaa" terus buat muke gini hahhh..padahal bukan dia nanges pon....drama katekannnn..haishhh pandai sungguh ini budak...anda memang pelakon yg sy cari....feeling pilih kasih sudehhh..hehehe ;P


Okehh...dalam dok berdrama sebabak tuh tetibe dia terjumpe ladybugs yg ai tangkap entah dr mane datangnye...ai jumpe dekat atas lantai rumah...sampai jugak ko jejak rumah atas awan ni yea wahai ladybugs...cinonet jek makhluknyer...so ai simpan dalam bag plastik...kasik Qeesya main....berhenti la barang seketika drama tangisan dia tuh...tapi sekejap sajork... ;P


Arghhh...sambung balik lahh...sebab perasaan ingin berkubang lebih lagi membara berbanding dengan melayan ladybugs yg cinonet tuh....last2 ai malas nk layan drama dia...bg jek dia berkubang setakat yg dia mampu...selamat berkubang lah wahai anak tersayang....jangan menanges sudahhhh..huhuuu ;P