Jan 20, 2012

Mengatal di Bukit Bendera ;)





Ouhhh...this week adelah detik yg memenatkan.....mungkin boleh diklasifikasikan sebagai minggu melempas otak jugak macam puan pija....hehehe...bese laa kann...dalam sebulan tu memang akan ade seminggu yg buat ai rase badan sgt gile penat tapi hati manyak2 giler seronok...hahaha....begitu pulok katekauuu ;P
okeh...semalam mymomm plus mysista and mybro wif sista inlaw ade datang umah ai...depa mai jenjalan....sebab mak plan nak amek and jemput ai ngan qeesha balik kg...eh,bukan same maksud ker????eeee....memula ai igt depa dah tak jadi mai...sebab adik ai tuh xleh nk konfem cuti awal2 kan...so xleh nk decide depa nk naik bape hb kan....last2 ai mals nk mengharap sebab takut frust....sekali pagi semalam dpt meset dr sista inlaw "kami ondaway".....OMG okehhh...lepas bace meset terus laju2 kemas rumah macam nazir nk datang melawat...hahaha...nampak bebenau ghajinye haku.....yea laa kann...dah laa minggu ni adelah minggu jenjalan temanyee...so rumah adelah diabaikan 99%.....kehkeh ;P

Petang dalam kol 5pm depa sampai......rehat2 mandi plus makan segala.....uhhh...ai masak spesel okeh.....sape suh mai tanak habaq awai2.....hahaha...keji disitu....okeh sambung citer, lepas dah solat bagai....weols ajak depa jenjalan laa kann..kate datang nk jenjalan kalo nk berkurung lepak2 dekat rumah baik toksah...hehehe....so turun dr kayangan adelah dalam kol 6.30pm gitu...plan nk pegi bukit bendera.....dengan jalan jemmm giler bekejar2 lah kami nk hambat train kol 7pm....nasib baik sempat...beli jek tiket terus naik sebab train dah nk gerak naik atas.....okehh...kali kedua naik bukit bendera untuk minggu ni......aritu ade post dekat fb ckp sumpah tanak naik dah keteapi tuh kan, mak gayat hokehhh...sekali naik jugak...nasib baik tak dimakan dek sumpah...eeee ;P

mysista mymomm and mysista inlaw.....teknik sorok badan kasik nampak kurus.....hahaha.....berjaya tak????

okehh...cantik lagi macam anak dara....kahkahhhh......haiii...sy single...ade yg nk kenal boleh kasik no fone yek.....L.E.M.P.A.N.G kangggg!!!! Eh...adik ipa ai ade tegur pasal perut ai tak buncit walopon besalin czer....ouhhh...menjaga hati sungguh adik ipar ai neh....ai kan dekat rumah pakai baju harus berfesyen2 cekcimekci gitu...sekali dia ternampak perut ai mase ai bf kan si qeesha....terus puji perut ai cantik tade strecthmark plus tak buncit....yea laa...ai kan tade berbengkung bagai dalam pantang dulu....tapi perut tak buncit....padehal ai rase perut ai mcm buncit...adekah itu cume perasaan atau adik ipar ai berkate benar...hehehe.... ;P


mode masih pengantin baru.....mencik ai tauuuu...sane nk peluk...sini nk pelukkk.....ai pon nakkk jugakkkkk!!!!


peluk budak neh jek laaa....besss.....tabuleh letak gamba peluk laki dekat sini.....hohhhh!!!Ouhh...tajuk post menggatal tuh tade kaitan...siyes blur taktahu nk letak tajuk ape....tapi mase dekat atas bukit tuh ai memang terase gatal yg mengigit2 dekat parut kesan czer tuh....mybe sebab cuaca sejuk kot...sb ai memang perasan bile ai sejuk jek terase gatal dekat situ...so tangan asik dok tergaruk2 jek dekat situ...hahaha...sampai mysista perasan lepastu terus tanye ai garuk ape...haipppp...ai bukan garuk gak pon...cam gosok2 gituuu...hahaha  syookkk woooo ;P

 
peluk mak pon besss jugakkkk....dah laaa cuaca sejuk gileeee.....naik atas pon tak nampak hape sebab lepas ujan dan kabus adelah tebal....so menggigil lah kami sambil bepeluk2.....feeling dok cameron pulak ;P


budak ponteng sekolah.... ;P berangan tanak balik lg hari ni sebab nk join weols balik esok pagi...last2 bile nampak umi dia dah siap2 nk balik kg...dia pon laju2 besiap jugak....hampehhh....qeesha hepi bile abg kimi ade...gelak nonstop hokeh budak kecik tuh...td siap nanges2 nk ikut depa balik kg jugak....hololoo...syg anak ibu ;*


ini budak kecik yg nanges nk ikut tokma dia balik kg...poor mylittlegurl ;P

#nota secawankopi:
*ni mungkin post terakhir sebelom balik kg....besok pagi bertolak balik kg..huyehhh!!!
dan belog ini bakal kesunyian mungkin sebulan....hehehe ;)

No comments: