Dec 29, 2011

Takde Tajuk titik

Badminton lagi untuk hari ini....rase macam bekilo2 lemak dah terbakar jika dikira dari segi skill game yg weols main tadi petang...hehehe....harini penatnye lain macam sket....budak kecik tuh plak tak banyak membantu....asek dok jerit2 mintak nk main raket ibu....disebabkan game banyak kali stop...badan cepat mengah....bepeluh toksah citer laaa....basah habes sume tempat tersorok...hahaha ;P #ouhh...hari ni takde plak abang2 bangla dtg pose same momo....sebab momo sgt comot tak hensem kene ujan pegi jalan jauh semalam....hihii ;)

semalam tak sempat nk membakar lemak...memule igt nk rehat jek dekat rumah, sebab inchik hasbie ade project juta dengan kawan dia...so ai decide tanak ikut...sebab kalo ai ikut pon sure ai jadik patung jek dok dgr depa membebel....ntahapehape...so inchik hasbie pegi sorang....tetibe dalam setengah jam jek lepas dia kua...dia kol tanye ai nk kua jalan tak???aikkk...terkejut smbil buat muke pelik...ngeeeeee~~~ terus laju2 ckp NAK!!!! maka semalam adelah hari berjalan sambil mengempiskan poket inchik hasbie yg masih tebal itu, hehhe...memule tak tau nk pegi mane....sekali inchik hasbie ajak pegi sungai petani....so alang2 dah pegi sana tu..terus ajak dia pegi Pantai Merdeka....seronok jugak pegi sana...ai tak penah sampai ke sana walopon dah bertaun2 stay dekat kedah dulu....dok bertapa dalam hutan sintok saje aku...huhuuu ;P

Qeesha teruje tgok kawan2 mandi laut....kesian plak dekat dia...weols tak plan pon nk pegi laut...so tak bawak pekakas tuk mandi laut....klaka tgok budak kecik tuh dah mcm kena histeria dok jerit2 tgok ramai budak2 dok main pasir dekat pantai....misi menempek gambar gagal lagi kali ni.....henpon tertinggal dalam kete inchik hasbie....disebabkan kete parking bawah tanah....ai malas nk turun bawah pegi amek...duduk lah ekau disitu wahai henpong canggih....takde sape nk kol pong....rase mcm tak bebaloi beli henpong mahal...baik pakai tepon rumah jek....hehehe ;P


No comments: