Dec 18, 2011

Nak nanges ;(

Huhhhhh!!!!!
tetibe jek rase nk nanges....oke...nanges jap....ni nanges tande sakit hati and tande hepi jugak sebab dapat balik hapdet belog kesayangan ni....walopon dah berubah wajah....ekceli dari semalam lg dok godek2 belog ni....bukan godek sebab nk tuka template plus ngedit bagai....memule on lappy then klik link belog macambiase...macam yg selalu dok buat hari2 tuh....sekali tekan2 sampai patploh kali pon asek dok kua website lain....macamni hahhh....


memule tak perasan, sebab sambil on belog sambil berpesbuk jugak....yea laaa...igt senang ke nk online secara aman sekarang neh....dapat peluang mase budak kecik tuh lena...terus laju2 on lappy sebab dah rase macam mati sosial bile tak online....sekali bile klik link tab....yg keluar bukan belog pink comey tuh....tapi mende alah ni hahhh....sampai satu mase ai dh rase down nk on belog tuh....kenape boleh jadik macamni ehhhh????belog ai kene hack~ker???hohhhh.....no..no..no....tanak hack2 orang yeaa....tak baik tauuuu...tak baik buat jahat dekat orang...nanti dose tauuu...Tuhan marah....kalo nk kongsi ilmu ke info hape2 ker...buat la dengan cara baik2....jangan la kidnap link or url orang lain bagai.....kesian dekat orang2 macam ai neh....tak boleh bukak and hapdet belog pon boleh nanges tauuuu...huhuuuuu... ;P

terpikir jugak sampai tak lena tido malam tadi...sebab ingat belog ni dah tak boleh bukak dah.....datang pulak perasaan sedih bile pikir nk kene create belog baru....sayangnyeee memories dekat belog lame tuh...yea laaa...dah bertahun dok ketawa...menanges...meroyan....berjoyah bagai dekat situ...alih2 hilang mcmtu jek...harus laaa sedih kannnn....so...bangun pagi2 lagi harini ai nekad...nk siasat sape yg punye angkara semua tuh....try godek pegi dekat google help....berejam dok godek dekat situ ai rase macam menyampah pulak...sebab sampai lebam and nk naik juling bijik mate nk kene verify word yg ntahapehape dekat situ....last2 ai try cara lain plak....kopipes html tuh bawak pegi dekat belog lain....pon tak menjadik jugak....last2 dapat idea blinkblink.....ni kire last punye cara nk dapatkan kembali belog pink tuh....nampak sgt dah giveup kannn...hehehe....try tuka template pakai yg blogspotnyer design.....terus klua gamba budak mokmok tuh....tapi banyak kali jugak laa nk kene buat...sebab bile nk load jek belog tuh dia kua balik website dekat atas tuh....namun ai tak putus asa....demi belog picisan yg tidaklah segah mane pong tuh....ai terus gigih berusaha...buat lagi..lagi..lagi dan lagi.....dan akhirnye....berjaya jugak menyelamatkan belog kesayangan ni walopon tidak seperti yg asal....dah hitam legam dah....template pon dah betukar.....takpe lahhh....mybe ai perlukan perubahan....sempena tahun baru neh....belog pon nk berazam baru jugak...huhuuuu....ai bukan hape....malas sebenarnye nk ngedit2 and godek2 cantikkan belog neh....zaman belom kawen dolu2 boleh laaa....sekarang neh mase sgt terhad....baik godek laki ngan anak dekat rumah....dapat pahala jugak....kannnkannnn....huhhhh.... #bersabar lah kamu wahai belog hitam.....nt aku carik penawar nk putihkan and cantikkan ko balik.....bile laaa agaknyee yeaaa.... ;(

4 comments:

purple_lav said...

Hitam2 si tampuk manggis, biarpun hitam makin ditenung makin manis....

Asal bleh hupdate pun dh Kira ok mie....

Psst.....Dari ai peminat kipas mati blog u.hahah

myle@my said...

makin ai tenung....berbelang2 bijik mate neh....penim dah jadiknyeee...huhuuu ;P
kipassssssss jg tak kipasssssssssss...hahaha...
#kucing cuti skolah...so takde mase nk skodeng belog ni lagik...hahaha.....kureng plak rank visitor belog ai...muahahahaha ;O

purple_lav said...

laa si kucing pun menyibok jugak ke, igt kan binik si kucing je kepochi muahahahahaha

myle@my said...

hahaha!!!
;P