Dec 27, 2011

Hari membakar lemak ;)

Hari ini hari isnin...eeeeeee....seronok bile inchik hasbie duty malam.....sebab seronok adelah, ai rase dia ada banyak masa untuk bersama2 dengan ai and anak dara kechintaan....yg tidak seronok bile ai hanya tido berdua sahaja tanpa ditemani bantal pelok yg amat lah sedap dipelok...hahaha...begolek2 lah ai dengan puteri yg amatlah suke bebeno tido ikut jam....sedar2 jek tgok kaki dok atas...sedar2 lagi kaki kebawah pulak dah...itu tak termasuk pose manje tido menongeng sambil pelok bantal...huhuuu...comelll sangat kamu wahai anak ;)

suke bile inchik hasbie ade time petang2....sempat jugak minggu ni pegi men badminton demi membakar lemak yg bertempek2 diperut masing2....huhhhh...memang tak terdaya lagik nk mengawalnye.....petang tadi ai memang serius men game tu tanpa rase putus asa nk kalahkan inchik hasbie....anak dara plak sgt sporting jadik pengadil sambil mate dok melilau kiri kanan ikut kemana arah buah bebulu tuh melayang....tengah syok2 dok main...tetibe ai perasan ade tiga orang mamat bangla menghampiri kereta cinonet weols....memule igtkan diorang nk kidnap si momo.....terus ai bg isyarat dekat inchik hasbie pasal tuh...sekali rupenyer diorang syok dok posing maut sebelah kereta weols....ai pon terus rase nk tergelak....tetibe inchik hasbie bg isyarat jgn gelak...katenye "bia la diorang nk begamba jek....nk upload masuk pesbuk....bg org kampong dekat negara dia tgok" huhuuu....ape la baiya ni...kotye pong..pegi ler carik kete yg gabak2 siket....kasik semangat dekat org2 kg awak datang ke mesia carik duit....hahaha ;P Eh! lepas tu kan...abes jek begamba, boleh plak buat muke selamba pegi jumpe inchik hasbie and say tenkiu....sambil buat muke penuh bangga dapat begamba sebelah kete weols...haduihhhh laaaa.....baiya...baiyaaa... ;P

ouhhh...tadi punye lah semangat main game...sampai buah bebulu tersangkut dekat ats pokok....hahaha...inchik hasbie ckp...dulu2 zaman kecik2 mase dekat kg...kalo men badminton, tetibe buah bebulu tersangkut dekat atas zink rumah sendiri or rumah jiran...sure sanggup panjat pokok and usaha carik galah panjang sebab nk dapatkan balik buah bebulu tuh....sebab nk dapat buah bebulu tuh bukan senang....tp, itu dulu laaa....sekarang neh..lain ceritanye...ngeeeeeeeee ;P
lepas abes game td, ai tolak budak kecik jalan2 sekitar kompleks sukan tuh...sekali dia menjerit2....kuat sgt...tp bukan menanges laaa....jerit yg mcm ketrujaan gituh....ai igtkan ape laaa kann...rupenyer dia ternampak patung rabbit tergolek dekat lantai kompleks tuh....mungkin ade budak2 tercicir agaknye.....punye lah beria dia hulur tangan nk amek rabbit tuh...sambil wat aksi nk bangun and keluar dr stroller tuh...alahai anak ibu.....kamu suke patung rabbit ke nak oiii....tp rabbit tu bukan qeesha punye....kite tak boleh amek barang orang nak....nanti ibu belikan awak rabbit jugak lepas ni....hehehe...mase ai tolak dia pegi jauh dr patung tuh..boleh pulak dia buat muke sedih sambil pandang rabbit tuh....alahai...kecik jek patungnye pon.....tajam sungguh mate kamu ni yea....qeesha...qeesha ;)

#mood:malas nk tansfer gamba masuk sini...bulihhhh???ngeeeeeeeee ;P

No comments: