Nov 9, 2011

Sebelas bulan ;)

Rasenye macam baru semalam sakit besalinkan budak kechik neh.....dah sebelas bulan pon anak ibu.....makin besar makin banyak perkara baru dia belajar.....seronok sebab dapat lalui semua tu bersama Qaleesya.....hari raye aritu 6hb Nov, genap la sebelas bulan usia anak ibu yg chomel ni.....muka still bambam lagi....pipi still gumuks plus sedap dicubit2....lengan jek nampak mcm kurang montel dah....dah jadi panjang dah....kaki pon same....bulan depan dah boleh potong cake besday kannnn sayang ;P #taksabarrrrrr ;)



 Sekarang dah boleh berdiri...tapi sekejap sajek, lepas tu terus duduk tak bangun2 dah.....bila laa nk bertatih ni....semalam ibu sempat pegi survey walker baru...walker tuk bertatih pulak...hehehe...sambil winkwink dekat papa....eeee ;P


Tapi suke sgt tgok tv dalam jarak dekat macamni....haishhh...dah tarik letak jauh2 pon still dok pergi depan jugak...sebab tu nk kene letak meja dekat depan sokmo....sebab tanak bg dia terus tgok tv dalam jarak dekat.....rosak mata wahai anak wehhhh....

lepas tu dah pandai letak tgn dekat telinga kunon2 mcm dok pegang henpon...pastu bebel2 sorang2....hehehe...cute lorh kamuu ni.....suke jugak tgok orang makan sambil mulut menitik air liur...sambil jilat2 bibir tande terliur...huhuuuu...sgt kesian...... ;P



sebab tu try bg dia makan cookies baby neh....agak2 ok tak????memang tak mengenyangkan pon....tapi dr dia dok terliur jajan makpak dok makan...baik dia geget2 cookies neh....kengkadang makpak pon tumpang sekaki makan jajan anak...hehehe ;P


"alahhh...ibu...ni Qaleesya punye laaaa....ibu ngan papa mane sesuai makan sume ni..."


"Choppp!!!choppp!!!!takmo amek Qaleesya punye okehh!!!!


Ermmm...nyummmmm..nyummmm!!!!!

No comments: