Nov 30, 2011

byebye november 2011!!!


Eh...esok dah 1hb Dec kan....eeeeeeeee....lagi bape ari jek nk cukup setahun dah umo budak neh....agak2 nk wat besday party tak tuk dia....ekceli ai plan nk balik kampong...rasenye celebrate dekat kampong lagi meriah kot...dekat sini nk celebrate ngan sape...kalo dekat kampong bulih invite semua budak2 satu kampong tuh makan2 n buat game sekali...mesti lagi meriah....tapi, memandangkan jadual keje inchik hasbie tak menentu...rasenye mcm tak sempat nk balik kampong awal bulan Dec ni....takpe la sayang...kite celebrate lite2 jek eh...bebudak dekat flat ni ramai jugak sbenarnye...sebab sekarang cuti sekolah kan....tapi orang2 dekat flat ni tak mesra alam lorh...masing2 buat hal sendiri...kalo berjumpe pon just say hye and senyum2 jek dalam lif....mati sosial betol ai dok dekat sini tauuuu.... ;(


saye tinggalkan Nov 2011 dengan empat and half  batang gigi....hehehe ;P...lagi satu baru nk membengkak gusi tande2 nk kua lagi satu gigi...sedap sungguh mengeget dengan gigi baru neh...hari2 saye dengar ibu jerit sambil sorok nenen dari saya....ngeeeeeee ;P

Ni muka orang tengah fokus sambil men angrybird sambil layan iklan...huhhhuuu ;)


Ehhh!!!ade panggilan masuk....sape ni erkkk???


Hello....hellooo....siape disana???sebab hengpong gabak sgt kan....kene park atas bahu bile nk jawab kol...eeeeeee ;)
#abes laaa jahanam android barukuh itewwww!!!!!

No comments: