Oct 24, 2011

Berubah fikiran

Hadoiiii....baru sempat nk menghadap hari ni.....sungguh tak syokkk bile kebizian dihujung minggu.....sejak balik dr kampung lepas raya aritu, memang tade peluang lagi nk berjimba bersama dengan yang tersayang....setakat duduk dekat rumah begolek2 depan tv sambil layan peel dak kechik yang semakin membuas ni...ya ampunnn...memang tak trkata penatnye...baru kau rasa....penat lelah nk membesarkan anak2...ni baru sorang....ade lagi rase nk tambah ahli baru...huhuuuu ;P


budak kechik  ni sudah dibuai mimpi....mimpi yg indah2 yea wahai anak ;)
alahai rase syurganya bila dapat berbaring dan merehatkan diri serta minda dengan berbelogwalking seukehati...hihiii
eh!!!nk cerita sikit.....sejak2 Qaleesya da cukup umo sepuluh bulan ni kan....aku rase perasaan sayang makin membuak2....tak terkata rasanye....dia pon makin manja dengan aku sampai tlebih2 sudah....kengkadang sampai inchik hasbie naik jeles...asyik menempek jek dua berannak ni....alahai sayang.....dengan yu pon ai menempek jugak ape....tapi nk kene tunggu anak lena dulu laaa...hehehe ;)


ermm..eh, kalau dulu kan....aku ade simpan angan2 nk jek mengandung cepat2....sebabnye bajet nk kejar usia yg makin meningkat ni....dah tua kannnn....sedar diri omak ehhh....dulu, kalau boleh ujung tahun ni rase nk berpantang lagi....hehehe...tak sedar diri yg parut seketul belom sembuh....hukhukk!!!!
tapi...itu dulu laaa kan...sejak akhir2 ni rase macam berubah fikiran pulak....bila Qaleesya manja semacam je kan...aku rasa macam tak sanggup nk bahagikan kasih sayang untuk dia if dia dapat adik dalam waktu terdekat ni....satu hari aku cuba bawak berbincang dengan inchik hasbie kalau boleh, nk tunggu Qaleesya besar dulu baru boleh nk bg dia adik, mungkun 3~4tahun lagi kot....ehemmm...ehemmm!!!uols nk tahu inchik hasbiekate ape????
alahai....nampak gayanye.....tak lame lagi laaa tuhhh...ikut jek apa yg doc ckp....dulu doc suh jarakkan sampai dua tahun jek kannn...kannnn...hehehe...tak lame lagi bulan dec...bermakna genap la setahun usia Qaleesya....makanye...harus lah bersedia fizikal dan mental.....tahun depan mengembang lagi....insyaallah...moga dipermudahkan segala urusan....eeeee ;)

2 comments:

jemarisepi said...

dah besar anak dia ek..comey tangatttt..kenal melalui blog dari bujang couple bertunang kawin now dah ader ank sedar dah upanya akk..huhu...syonok tgk life adik akk ni..alhamdulillah...jg diri tauuu...jom lah lepak fb akk

myle@my said...

akakkk :)
tu laa kan...semua tercatat kat sini...kenangan yg sgt2 indah ;)
wahhh...congrats tuk third heroes...berpantang berturut2 laa erkk...bessnyerrr ;)
akak pon same...tc yaa ;*