Aug 17, 2011

Tutorial for tudung raya

Dilemmaaaa....ouhhhh....dilemmaaaa daku.....arini pegi lagi survey tudung raya ditemani budak kechik yg agak sedkit membantu kali ni.......mase aku kerambangan bijik mate memilih tudung raya yg bemacam2 pesen tuh,  dia diam jek dok kelip2 dalam stroller....kadang2 geget2 toys sambil mate melilaulilau nengok orang ramai pakat dok sebok membelek tudung termasuk lah ibu dia...huhuuu...holohhh, arini tersalah timming pulok kelua shopping....aku lupe arini cuti nuzul Quran....ingat kelua belenggang bulih laaa memilih tudung dengan aman...sekali sampai mall punyelah terkejut nengok maknosia bersesak2 penuh mall...haduhhh...terus ilang mood dan tak ketemu tudung idaman....hehehe...belek2 online ni cung2 jugok....sempat ke lg ehhh...tak lame dah nk raye ni...kang buatnye servis kesiputan....alahai raye kemana tudung kemana....haruuuuuuuuu ^_^

tahun ni taktau lagi nk beraya ngan shawl ke atau tudung yg biasa easymeazy tuh....pakai sarung jek lagi senang kan...takyah nk belit segala...lecehhhhhh....dah lame tak pakai tudung belit2 aka shawl ni....walopon aku tengok budak2 sekarang macam senang jek main belit2 cucuk sana sini tup2 dah siap cun melecun lagi....tp bg aku plak rase macam susah jek nk gayakan shawl...lagi2 bile ada anak kechik ni....huhhh....tp kalo betul nk try boleh jugak....lagipun ada banyak tutorial cara nk gayakan tudung zaman sekarang ni....cer uols klik sini....gerenti terkedu tengok tuto dia yg sgt senang....boleh laaa kalo nk cuba...eeeee ;)

4 comments:

purple_lav said...

masih failed utk melilit tudung dgn jayanya...sob sob sob...jadi saya amik keputusan pakai je tudung yg senang, berlambak jual kt kedai hehehe

myle@my said...

huhuuu...
loni sy tgok budok2 pakai tudung ngarut jek..men belit2 tp jd cung...sendiri try pung failedddd jugok...huhuuu ;)

purple_lav said...

tu laa pasal...comel giler kot. tapi bila nak try, tak comel plak rasa...

myle@my said...

tuh laaa...
pade paka wat slempang jek laaa...dok kuase nk belit2 bagai...huhuu ;P