Aug 21, 2011

Mygirl

Qaleesya....kalo awak nk tahu, ni awak mase umo 2 bulan....maknenye gamba ni adelah gamba 6bulan dulu....mase ni kite asek dok ulang alik dr umah tok ayah pegi ospital sebab arwah ayah chik sakit...kecik lg awak time ni....alahai pakai baju cute ni jugak..ibu dah pack pon baju ni simpan siap2 sebab tak muat dah ngan awak....mase ni awak memang cepat sgt membesa bagai juara....mase dekat hospital ni kite semua berkampong hampir sebulan....dengan awak2 sekali ibu hangkut pegi sepital....kengkadang mood awak okey jek dok baring2 atas bounce tu sambil gelak2 bila ada org main2 dgn awak...kadang2 awak moody teramat sampai satu floor nyaring dengan sore awak yg merdu tu...sampai kami semua tak tau dah nk buat macamane...bg nenen pon awak tanak...mybe sebab bosan plus tak selesa sebab takleh nk baring2 ngan ibu macam dekat rumah...hhiiii...ade satu hari samapi ibu terpaksa bawak awak balik pakai pampes jek, sambil lalu dekat orang ramai sambil lari2 bawak awak ke car...sebab awak nanges takleh nk pujuk dah...huhuuu..ngeri kalo ibu ingat balik pasal tu tauuu....awak nanges sampai kejang abes badan....balik umah tok ayah jek ade sorang nenek tolong jampikan awak...dorang kate mungkin ade bende2 halus kacau awak mase dekat sepital....hihiiii...ibu pon taktau nk pecaye ke tak...eeee tp ibu rase time tu awak cume nk mamam sambil guling2 jek kannn...dekat sepital tak boleh laaa nk layan awak mcm dekat rumah.....haishhh..awak nii ;P


ekceli ibu baru jumpe gamba ni dekat folder awak....sebab belom upload lg dekat sini, ibu upload laaa jugak...nanti awak dah besar nt bulih tengok gamba awak mase beby2 dekat sini....



Sekarang awak dah besar dah....nextweek checkup tuk 8month....lagi 2weeks awak dah masuk 9 bulan dah....sekarang dah berjaya merangkak laju2....pastu dah ulih duduk dengan sendiri...pantang jumpe meja atau kerusi yg boleh buat awak berpaut, terus jek nk bangun walopon goyang2....risao tau ibu....takut awak jatuh....peristiwa awak tersembam pon masih lg menghantui ibu...kesian awak...harap2 awak tak sakit dah lepas ni....ibu janji akan jaga awak sebaik mungkin....awak jgn la nakal2 sgt ehhh...nakal sikit2 dah lerrr ;P


Geram tauuu tengok awak....lagi2 time awak ngah tido...papa awak paling suke kacao awak mase awak tido....eh!ibu perasan awak dah tak sebut papapaaaaa lagi dah...kenape bunyik macam abahhhhbahhhbahhh..pulak sejak akhir2 ni....huhuuu....harap2 lepas ni boleh sebut buuubuuuu pulak yeaaa.....ibu janji akan belanja awak makan sedap2 bile awak sebut buuu,,buuuu nanti...hehehe ;)

Ibu selalu terfikir andai ibu ditakdirkan untuk tinggalkan awak nanti....sape akan jaga awak....maksudnye kalau TUHAN bg rezeki ibu dapat kerja ker...or attend mane2 course ke...sape nk tolong ibu jaga awak....tak sampai hati rasenyeee...ibu kalau boleh nk sangat jaga awak sampai awak besar....sampai awak dah boleh pegi school....masuk U...dah keje...dah kawen, n ibu dapat cucu....wahhh jauh bebeno berangan ibu ni kannn.....harap2 TUHAN makbulkan doa ibu ni....moga dipanjangkan usia ibu untuk lihat semua tu nanti....aminnn....may ALLAH bless you mygirl!!!! be a goodmuslim and a solehah doughter fo me n ur papa...aminnnn ;)

No comments: