Aug 15, 2011

Huhhh!!!!

Selesai sudah rutin harian...kirenye final task laaa yg aku dok buat hari2....sesi mentidokan si kechik yg sekarang ni tersangat la superduper active....kurus laa  ibu kali ni Qaleesya oiii....sehari dua ni shcedule tido dia da mula berubah sedikit.....tido agak kelewatan sebab tak puas bermaen...walopon sorang2 ditemani toys yg dah melambak....dengar pulak ura2 nk dapat toys baru...ape pulak laaa kali ni yea...huhuuu ;P

Gembiranye dapat tengok anak tido....dengan muka yg sgt lah chomel teramat  ^_^  rase nk gomol2 jek....tapi kesian sebab kejap lagi turn papa plak gomol anak kesayangan dia neh...so kite biarkan dia tido dulu barang sekejap....alahai penat agaknye keluar shopping ngan ibu....minggu ni inchik hasbie duty malam...so kene survive la berdua...gigih menapak ke bazar ramadhan tuk beli juadah berbuka....tadi mase keluar, plan nk beli jek stok lauk tuk seminggu...sebab mak sgt menderita bawak anak kechik pegi beli juadah....bab si kechik bikin konsert bukanlah alasan, cume tak larat nk dokong dia tawaf bazar yg sudah pasti bersesak ngan lautan manusia.....sehingga terpaksa amek alternative beli jek juadah dekat gerai2 yg tak ramai orang...dah memang sah2 laaa laukpauk nan hado kesedapan langsung.....pastu jugak tak sanggup nk biarkan si kechik tu dok sedut asap yg pelbagai perisa....perisa ayam percik laaa...perisa kebab laaa...perisa ikan laaa....da macam2 lagi....huhhh!!!

Tapi mase dekat mall tadi...belom sempat pon masuk dekat port laukpauk....cume sempat dok melilau skodeng tudung raya lagi selai....pastu kasut raya jugak....hehehe....kate nk raya kan...ngeeeeeee ;P, last2 sempat rembat dress raya budak kechik tu jek plus hat yg comel pastu toys lagi sebab nk pujuk itu budak kechik sudah bikin konsert dalam butik....hahaha....nasib baik orang tak ramai hari ni....pastu pulak staf2 dekat butik tu sgt frenly...pakat dok pujuk anak aku dengan harapan ibu dia boleh shopping dengan bahagia....namun semuanye tak jalan....duit melayang lagi beli toys...haduhhhh....alahai anakku....last2 laju2 jek pegi bayar pastu terus keluar....dengan harapan lagi masih berkesempatan beli juadah untuk berbuka....toys yg dibeli gagal jugak membantu...sekejap jek diye layan toys tuh....pastu terus sambung konsert tadi...sudahnye sempat beli roti jek buat berbuka....tunggu inchik hasbie jek bawak balik nasi tomyam kol sebelas jap lagi....huhuuu....nasi oh nasi...cepat laaa ko balik...ngeee~~~  ^_~

pesanan penaja: Type entry kosong tak bergambar lagi....kehampaan atas kegagalan function iphone mak tu...*iphone la sgt kan...hihii ;P

No comments: