Jul 27, 2011

Upin Ipin

Cer korang teka ape budak ni tengah buat.....
cer laaa...cer laaa ;P


Haaaa...macam ni Qaleesya kalo dihidangkan dengan kartun pebret dia "upin ipin"....memang tak layan dah orang...ko panggil2 nama dia ker....pegi dok depan dia ker...memang dia takkan toleh kite ni....palin tak pon dok teleng2 carik angel kasik nampak kartun kegemaran dia tu....


kalo bagi dia layan citer ni...ko tinggal la dia pegi mane2 pon....janji citer tu tak stop...macamni la dia layan kartun sambil gentel2 kaki cik ulat...hehehhe...paling tak tahan...time dia tido kan...tetibe dekat tv klua iklan upin ipin...aku bulih nampak dia tarik napas dalam2...walopon dalam tido....huhuuuu...eksited sungguh anak aku....mase ngah type entry ni pon dia ngah dok layan citer upin ipin....senyap jek dekat belakang dalam pool tu....bess laaa aku nk melayan belog ni...hihiii ;P
tetibe rase lapar pulak.....nak mamam ni laaaa....emmmm...nyummyyyy!!!!

gulppp!!!

No comments: