Jul 29, 2011

Terbaeeeeek!!!

Terbaeeekkkkkk!!! cume itu yg mampu diucapkan buat team Harimau Malaya untuk game malam tadi....walopon eksited nk menang....hihiii aku ler yg lelebih dok harap depa sumbat 2bijik....dapat sebijik pon dah cukup bagus....mak lena tido malam tadi sebab rase puas hati dengan usaha team pak belang mengawal permainan....menyampah dok layan singa maen drama berbabak babak....huhhh!!!
apepapepon KFCM sangat terbaeeekkk....caya lahhhhhhhhh....dah setel bab bola tu, bulih laaa setel plak pasal gosip hot dengan tettttttt!!!! hehehe...moga masih ade ruang kebahagiaan untuk mereka...aminnn ;)


Bangun tido pagi tadi adelah sedikit mengantuk...sebabnye si kechik turut semangat layan game...pastu tido lambat pulak tu...pastu lagi pagi2 dah bangun so aku hangkut dia kua bilik pegi landing dalam pool...kang biar dia merayap dalam bilik dibuatnye aku membongkang tak sedar...jatuh tilam pulak si kechik neh....bile bangun2 jek jumpe gamba ni....ade  paparazzi dalam ghumah ni....ade plak pegi tangkap gamba mak ngan anak ngah mentidokan diri....malu plak tgk diri sendiri mase ngah pengsan...hahaha....yg buat aku rasa nk tergelak tu...gaya tido mak ngan anak mcm kopipes sudah, aku pon tak perasan weols tido lam gaya sama...sebab, rasenye aku dl yg pengsan... da ngantok sgt...Qaleesya plak mase bile dia tido aku tak pasti, tido sendiri2 dah anak aku...hihiii ....yg ni korang nampak Qaleesya sorang jek laaa ...aku kat sebelah tetibe jadik halimunan,,hehehe....kang bg korang nengok nanti ade yg pengsan tak bangun2 plak...huhuuuu ;P



Semangat anak aku layan bola.... ;P


 Fokusss...fokussss....gomore...gomore pak belang ;)


 Ibu...jom laaa tidoooo....Qaleesya ngantok ni ... eeeee


Apela ibu ni...tak aci laaa ibu dok kat lua...Qaleesya dok dalam....arghh...nk klua laaa ;)


Oke...da bejaya pon...wahhhh karpet mahal ibu...nyummnyummm!!!!


 hehehe....yeahhh!!! dah lepasss pon  ;)


huyehhhh!!!!!

No comments: