Jul 23, 2011

tak jadi la tuka belog..hikhik ;P

Ehhh....ehhh...tak jadi laaa kot nk tuka belog....hehehe ;)
bukan ape.....dr semalam kot aku dok berhempaspulas nk post n publish entry kat blog ni....da penat2 menaip sampai anak terabai alih2 tak bulih nk publish....itu masih bleh dimaafkan laa sebab tak bulih nk publish jek kannn...yg buat aku marah plus hangen putingbeliung plak...langsung tak bulih save...sampai banyak kali check dalam draft sambil tenyeh2 mate kot2 rabun tahap bute sampai tak nampak kannn....sekali memang takde pon entry yg berkoyan2 aku type tu...sampai penat tangan mak ni....terus pivet jek belog sebab sakit hati sgt.....huhhhh
terus merajuk nak tuka domain ehhhehhh belog baru...kang domain kene klua fulus plak.....sejakbilaakujadikedekuttahapkuasapatplohlapan?????
7___7


sebenarnye pihak penerbitan ade komen pasal entry yg dipublish bertajuk..dotdotdot.....katenye tak lulus....so post tu kene banned sampai tak boleh klua dah...hahaha
bukan sebab isi cerita yg tak lepas...tapi bab gamba yg tak lulus piawaian pihak penerbit....ampunkan ai enchik hasbie....nasib baik yu yg komen...kalo orang lain ai da malu plus tak tahu da nk nyorok muke dekat mane....pinjam babat yu bulih tak???hehehe ;)
padahal korang pon ade yg perasan bende pelik tu kot....eeeee...mak maluuuuu....coiiiiiiiiiiii....ape, ingat aku suke2 ke nak tayang dekat orang?????cemane la aku bulih tak perasan makhluk halus tu menempel di situ....eeeeeeee....."tu la gelojoh sgt publish entry"....kate inchik penerbit kepadaku....lantas kate2 itu menusuk jauh kedalam hati ini....tak sudah disitu tusukan itu telah melebarkan tahap keluasan area jajahan sampai ke jantung serta paru2...terus rase nk pegi buat plasticsurgery......sebab dah malu sgt kan....hihiii



Budak kechik yg dah semakin sehat....seronok main dalam pool.....bagus jugak idea laki aku ni.....tetibe terpikir...kalo laaa dia setuju belikan chot yg aku mintak tu...mesti sekarang ni Qaleesya da berkurung dalam baby chot yg tak seberapa luas tu...berpagar2 pulak tu...sekali bile pandang balik chot yg nk beli terus terbayang Qaleesya dok menyelit2 dalam pagar chot tu....feel macam kurung anak dalam prison plak....hihiii


main sampai tetido....toys tak lepas dekat tangan...dia pegang sampai laaa terbangun dr tido....skema tak hengat anak aku....gud laaa anak ibu ni...tido ikut skil ibu tauuu....dun buas2...hehehe ;)


Gambar penuh kontroversi....hahahaha....ade ker korang yg perasan apa yg pelik dekat pic ni???woittt...jika ada...sile remove or delete n masukkan data tersebut dalam recyclebin kamu....arghhhhhhh....mencik dekat diri sendiri.....

eh!!! ade pool ni bagus jugak tau....alah rumah ni da laaa sekakangkang semut.....time masak aku bulih jek bia dia main dalam pool ni sensorang...asal dia nampak jek aku dok pungpangpungpang dekat dapo...depan mate dia je pon....alahai rumah ni kalo uols nk tau...hall dengan dapo memang tak boleh nk beza pon....sebab tu inchik hasbie kalo aku ajak tido lua...terus dia ckp "taknak la tido dekat dapo" eeeee.....
sepatutnye bulan ni da boleh masuk rumah sendiri....sekali tak jadi plak...pospon lagi.....aduhhhhhh....kapan lagi mas???

No comments: