Jul 23, 2011

Maafkan saya Encik kawan lama ;P

Pagi ni bile on pesbuk terperasan ada frenz request dari seseorang....ekceli ramai sgt frenz request yg belom aku approve dekat pesbuk....bukan sebab malas atau buat2 bizi sampai tak menyempat nk approve...tapi aku akan tapis sedetail mungkin sape2 yg req nk jadi frenz aku dekat pesbuk....sebab tu kawan pesbuk aku hanya terdiri daripada kawan2 lama mase skolah and mase study dulu jek...ade laaa jugak rakan2 baru yg kenal melalui blog atau tempat2 kenduri...ehhh...ade ker????hehehehe

Ikhlas laa ckp kan...aku tak suke orang tahu semua pasal aku....bajet perasier sgt kan....lagipun berkawan di alam maya ni jangan mudah sgt nk pecaya orang....ni aku tak bermaksud nk tuju kat sesape laaa....aku cume remind dekat diri sendiri....sebab aku da penah kena dan terkena....so, i learn from the past....arghh...letsgonebebygone...kannn....tp memang xleh lupe laaaa....so kene beware...dun sampai banana fruit for da secondtime....hahaha....so, bile tahu sape yg request tu....walopon dia letak pic n aku memang kenal dia....rase mcm memang takde napsu nk approve...bulih gituuu...hehehe ;P

i'm sorry yea encik kawan lama....saya tak boleh nk approve kamu....sebab kamu penah tak jujur dengan saya dulu...tapi saya da maafkan kamu....cume melupakan semua tu amatlah tidak mungkin......sorry lagi sekali....kalo lah kamu bulih baca entry ni kamu patut tahu...sepatutnya kamu yg mintak maaf ngan saya....sebab kamu dah rosakkan kepercayaan saya pada kamu....tapi kamu tak pernah rasa bersalah agaknye....lain kali jangan cecube nk menyebok amek tahu pasal orang lain....bia laa kain orang lain koyak ker....rabak ke....cer tengok kain sendiri yg memang rabak...cume kamu jek tak perasan sebab sebok sgt dok tengok kain orang lain koyak.....ehhh...ape aku membebel ni????arghhh...lantak laaaa..... ;P

No comments: