Jul 26, 2011

Dah lepas!!!

Memang sah kene hantar sepital si vivas ni....harini pon still tak bulih jugak nk menyenap seketul dua picca....bila snap then try nk view jek dia kua objek mcm pecah2 gitu....nasib baik under warenti lagi....ape ni apek???lu jual enpon tatak itu kualiti maaaa.....kate ori...gua bayor mahal2 belom sampai sebulan sudah losak maaaa!!!!
itu lerrr....nyesal tak ikut kate hati....nk beli siteri terbeli plak si vivas ni....
;P


ouhhh....ini bdak kechik sekarang sudah tujuh bulan lebih....
next month da nk masuk lapan bulan....
oooo manyak aktif loooo.....makin pandai berlakon plus drama segala....
pandai yea kamu ni ;)


 Sudah pandai nk merajuk bila orang tak layan dia....bila merajuk, mula la buat2 muke pastu pegi layan perasaan dok tepi2 dinding sambil korek khazanah2 peninggalan disebalik karpet mahal aku kat umah ni...nampaknye kene ulang2 lagi ayat ni...sebabnye karpet tu tetap jugak begitu, tak jugak betukar jadi karpet lagi mahal....hihiii ;)


 Sejak2 kene kurung dalam pool ni, Qaleesya da mula pandai nk memanjat....dah dekat semiggu kot papa dia beli pool buat kurung Qaleesya sebab tanak dia menjelajah satu rumah sambil mop lantai....habis bekaler2 sudah baju...tak larat mak nk sental tauuu....huhhhhuuu nampak benau omaknye ghajin...hahaha...ni kes mop lantai sebulan sekali kot...arghhh...orang besalin operate takleh buat keje penat2...kann..kannnn ;P


haaa....bemain n merayap la awak dekat dalam pool ni yea wahai anak....tak tahu laaa berapa hari lagi misi mengurung ini budak bejaya dalam pool ni...sebab nampak gaya macam da nk lepas bila dia pegang dinding pool tu nk jenguk dekat luar pool...memula dia tak sedar akan keupayaan yg ada....sekali bila syok xhengat tengok iklan2 pebret terus hover eksited sampai nk bangun sambil memangku kepala dekat birai pool tu...sekali...eehhh...ehhh...bulih panjat laaaa...ni boleh panjat lagi sampai boleh kluar dr pool ni...sgt yummy tengok karpet mahal ibu dekat bawah tu....harus usaha lagi ni...mesti bolehhh!!!!


Qaleesya sgt suke nengok iklan oreo....*"haaa...ayah,boleh tolong bukak oreo ni untuk saya"....*"ayah dapat apa?" *"nak kongsi satu rasier"....bila main jek iklan ni dekat tv...terus pandang tv tak kalih kelain dah...sampai abes iklan...sambil senyum2 tgok iklan tu....hihiii....cute ouhh kamuuu ;) satu lagi bila azan tersiar dekat tv....dia diam jek sambil pandang tv...sampai laaa tamat azan tu...gud lah anak ibu....pastukan, dia suka sgt tegok program "mari bertaranum" dekat tv semilan setiap hari kul 7.30pm tuh....bulih dengar orang mengaji sambil senyum2 lagi....memang gud lah anak ibu ni....besar nanti ibu ajar awak mengaji yea.... ;)


Moga membesar dengan sihat n jadi anak yg solehah yea sayang!!!

No comments: