Jun 23, 2011

Follower baru ai sungguh cute ;)

Semalam baru perasan ade jiran baru dekat rumah haku....iyo laaa jiran2 dekat rumah haku ni idok la ramai bebenor...so bile ade mane2 blogger yg terjah n follow belog merapu ni, harus laaa mak terperasan yea noks...hihii....haku pulak mcm biase laaa...bile ade jek link baru terjah umah ai...harus laaa ku terjah balik belog kome...adil tak jika begitu....hohoooo...sile ciom aunty yea adik manisss ;P

bile diterjah umah deme....ghupenyer tuan tanah alahaiii....baye2 anak buah haku jek....comel gitewww....kechik2 da pandai maen belog2 yea sayang!!! aunty dolu2 maen pondok2 jek...masak2 plus kawen2...hehehe...budak2 zaman millenium katekan....bile bace tulisan dekat belog si cute ni ermmm kire bagus jugak la bg deme2 ni berkarya sejak dr kechik....selain dr bulih mengasah bakat menulis, segala tulisan tuh akan jadi kenangan buat mereka bile da besar nanti....moge jadi blogger yg bejaye yea dik...tapi igt, berbelog yg baik2 saje tau....then lagi satu...jgn pakai sangat ayat2 serta verbs dekat belog ni dalam preksa kang....nanti cekgu awak marah....igt tu pesan aunty *ni yg buat aku nk pakai ayat skema dalam belog neh, sebab yg bace bukan readers baye kite jek tau...budak2 pon ade...bukan ape, takut jek depa nt terpengaruh dengan penggunaan ayat2 serta verbs rojak yg dicipta sendiri ni, then digunapakai dekat skolah or dalam preksa...memang haru laaa yea ....tp kan, aunty salute laaa dekat awak...uols nk tau kenape....idol sicute ni dalam berbelog adelah fatinliyana....kire blogger femes gak laaa...ni geng2 cik epal laaa uolsss...adik2 yg shomel2 lagi gojes tu.... ;)

nape laaa dolu2 lg takde belogsepot....maksud haku zaman aku kecik2 dolu laaa...kalo tak sekarang mesti best korek2 balik tulisan mase zaman riang kanak2 dulu....cer korang korek balik buku2 skolah zaman jepung dulu...ade simpan lg tak??? rasenye dulu penah jumpe buku skolah aku mase darjah enam....da lame kot, time tu aku da study dekat universiti...bile bulih bace balik ape yg kite tulis dulu2...wahhh rase sgt bangga kalo time tu, tulisan adelah sudah cantek plus kemas....pastu ade plak sign cekgu yg mengaja siap dapat A+ siap berbintang2.....mane laaa buku tu sekarang erkk...nk kene korek smula khazanah2 segala harta karun bile balik kampong nanti....mane tau kan...kalo aku ghajin plus gigih akan ku scan then tempek dekat sini...bulih gak tunjuk dekat Qaleesya nt....ouhhh anak...ini lerr ghuper hasil keje tangan ibu mu dolu2....
hihiii ;)

No comments: