May 31, 2011

She like it ;)

Memang dia sukeeee sangat ;)
Cer uols teka Qaleesya dok khusyuk nengok ape tuh????
mase ni kan kalo aku panggil name dia pon dia bleh wat xtaw....pastu bile aku pegi dekat n dok sbelah dia....mule laaa dia berdrama wat2 muke tekejut....hehehe...tp sgt seronok bile dia wat muke tekejut tu..
terus dalam hati..."ouhhhh...anak aku ke ni...hahaha...motif berkatebegitu...lalala~~~
puji laaa...anak kite kannnn.....ade korang kesahhh????
;P


 nengok laaa ni...kemain tajam mate dok tenung star kat baju dia....sekarang ni asal pakaikan baju ade kartun or some pic dekat baju tu...mule laaa tangan dia dok tarik2 baju tu naik ke atas...sebab nk tengok pic dekat baju tu...da penat tenung2 mule laaa nk sumbat baju tu kat mulut plak....abes basah lenjun ngan air mulut dia....heehehe...anak ohh anak ;)

 muke terkejut budak gebushhhh.....muahhh..muahhhh ;*.....awk selalu buat muke mcm ni sebab nk mintak ciom dr ibu kannnnn....yeaaa takkk????ouhhh...betapa bahagianyeee hati bile diberikan peluang untuk membesarkan anak sendiri...alhamdulillah ;)

Semoga Qaleesya membesar dengan sihat...dijauhi segala kesakitan.....menjadi anak yg solehah dan tergolong dalam golongan yg cerdik pandai...aminnnn ;)

3 comments:

wanie said...

amin.......so comellla awok qaleesyaa!!!

wanie said...

amin...so comeellla awok qaleesya..!

myle@my said...

tenkiuuu aunty wanie
;)